nazad na Početnu stranicu

Opšti uslovi poslovanja

Opšti uslovi poslovanja

Naš svakodnevni cilj je da su svi naši kupci zadovoljni te da im pružimo što je moguće bolju uslugu. Zbog toga se stavljamo u potpunosti njima na raspolaganje želeći saslušati sve njihove nedoumice, dileme, savjete ili sugestije, spremni im uvijek ponuditi najbolju uslugu na najjednostavniji način kako bi obostrano bili zadovoljni.

Možete nas kontaktirati na tel/fax: 035 553 427 ili 062 904 685, putem e-maila: prodaja@kupisadnice.com ili nas posjetite lično i upoznajte se sa nama na adresi Branilaca Bosne bb, Lukavac 75300, BiH.

Narudžbom sadnica, repromaterijala ili usluga sa naših web stranica www.magicnaograda.ba i www.kupisadnice.com prihvatate uvjete korištenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se sa pravilima koja primjenjujemo. Zadržavamo pravo da bez prethodnog obavještenja vršimo izmjene i dopune ovih uvjeta korištenja.


Ponude i cijene

Periodično aktueliziramo ponude i cijene naše robe koje objavljujemo na web stranicama. (obično dva puta u godini pred proljetnu i jesenju sadnju i isporuku) Iskazane cijene na sajtu magicnaograda.ba su sa uračunatim PDV-om a na sajtu kupisadnice.com cijene svih proizvoda šaljemo na upit i cijena u ponudi uvijek sadržava PDV.

Plaćanje

Uplatu možete izvršiti putem uplatnice na naš transakcijski račun 1995050056008783 Sparkasse bank dd Sarajevo ili platiti gotovinom po preuzimanju pošiljke od brze pošte. Ukoliko želite da platite preko računa kontaktirajte nas prije isporuke da vam pošaljemo predračun. Račun za robu i usluge prati robu tj. dobit ćete ga skupa sa sadnicama odnosno pošiljkom ako plaćate avansno po predračunu a ako plaćate pouzećem onda račun stiže 10-15 dana od preuzimanja pošiljke običnom poštom.

Dostava

Dostava sadnica porijeklom iz EU tj. Magične žive ograde, Aronije Melanocarpa, Lješnjaka, Tibetanskog Goji-a, Amelanchiera i dr.  se vrši godišnje dva puta tj. za proljetnu i za jesenju sadnju, a ostale sadnice isporučujemo tokom cijele godine. Dostavu pošiljki u BiH vrši EuroExpress najprofesionalnija kurirska služba u BiH i moguća je na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine, a u Hrvatskoj kurirska služba GLS. Troškovi dostave se posebno naplaćuju i zavise od težine paketa, a ne od mjesta isporuke. Za neke sadnice pošiljke u iznosu preko 200,00 KM su besplatne kada se radi o dostavi na teritoriji cijele BiH. Prije dostave usaglašavamo eventualni termin isporuke sa kupcima kako bi bili na adresi i mogli primiti pošiljku.

Reklamacije i pravo vraćanja robe

U slučaju da imate osnovanu primjedbu na robu ili na našu uslugu budite slobodni da nas u roku od 7 dana od dana preuzimanja proizvoda kontaktirate. Budite sigurni da smo spremni i sposobni da riješimo svaku nastalu situaciju. Kada se radi o “100% garanciji na prijem sadnica” sve primjedbe primamo u prvih 40 dana vegetacije i vršimo prijem i fizičku zamjenu sadnica za svježe sadnice. U slučaju da tada nemamo na stanju odgovarajuće sadnice za zamjenu kupcima izdajemo bonove za besplatne sadnice u jesenjoj sezoni.

Ukoliko vi kao kupac niste zadovoljni sa kvalitetom robe imate pravo da  istu vratite  u roku predviđenom za reklamacije u  originalnoj ambalaži. Za povrat robe uobičajena je slijedeća procedura: trebate nas kontaktirati telefonom ili putem kontaktnog obrasca koji se nalazi na web stranici s naznakom da želite povrat robe. Troškove povratka snosi kupac a Net Green Agent nakon što izvrši kontrolu robe koja se vratila dužan je kontakirati kupca i ponuditi mu zamjensku robu sa besplatnom dostavom ili povrat novca uvećan za troškove dostave putem trancakcijskog računa i to najkasnije u roku 3 dana od primitka robe od kupca.

Paket i pismo adresirati na:

NET GREEN AGENT, zastupništvo
Branilaca Bosne bb, 75300 Lukavac, BiH

tel. za primjedbe na robu ili uslugu 035 553 427, 062 904 685

Način plaćanja

  • Gotovinski: pri preuzimanju proizvoda kupac podmiruje račun
  • Avansno: na transakcijiski račun uz dodatne popuste tr.rč. 1995050056008783 Sparkasse bank dd Sarajevo

Napomena: Troškovi poštarine su uvijek uračunati u cijenu na tovarnom listu koji prati pošiljku

Odustajanje od narudžbe

U slučaju da želite odustati od narudžbe to možete uraditi telefonom ili e-mailom bez bilo kakvih obaveza i predočenja razloga raskida narudžbe i to minimalno 24h ranije nego što narudžbu pošaljemo na Vašu adresu.

U slučaju da želite odustati od kupovine u trenutku kada Vam dostavljač donese pošiljku na adresu u tom slučaju ste dužni platiti samo poštarinu.
Obavijesti o promjeni narudžbe ili odustajanju od kupovine možete slati na email adresu prodaja@kupisadnice.com

Važeći zakoni

www.kupisadnice.comwww.magicnaograda.ba  posluju u skladu sa zakonom o elektronskoj trgovini i svim ostalim važećim zakonima i propisima u Bosni i Hercegovini.

Izjava o zaštiti privatnosti

Net Green Agent zastupništvo Lukavac se obavezuje da strogo čuva privatnost svih kupaca. Potražujemo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa pozitivnim poslovnim običajima i u cilju pružanja što je moguće kvalitetnije usluge. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni su odgovorni za poštivanje načela zaštite privatnosti.


Aktiviranjem narudžbe prihvatate naše opšte uslove poslovanja.

NET GREEN AGENT, zastupništvo 
Branilaca Bosne bb, 75300 Lukavac, BiH
Mob: +387 62 904 685
Tel/Fax: +387 35 553 427
e-mail: prodaja@kupisadnice.com 

www.kupisadnice.com

www.wonderhedge.ba

PDV: 4310567990005
Tr. rč. 199-505-00560087-83

ULMUS KLUB d.o.o. Zagreb
Savska Opatovina 110/1, 10000 Zagreb, RH
Mob: +385 92 190 3583
Mob: +385 91 300 1530
e-mail: prodaja@wonderhedge.hr 

OIB: HR 91716795148
Tr. rč. HR16 2340 0091 1105 9242 0

Komentari

No Comments Yet!

Možete biti prvi koji će upisati komentar na ovu objavu

Odgovori

Nazad na početnu stranicu

nazad na vrh