Projektovanje zelenih površina

Projektovanje zelenih površina

Vršimo kompjutersko projektvanje zelenih površina (dvorišta, vrtova, lođi, krovnih vrtova). Pomoću detaljnog snimanja na terenu i uvažavanja želja klijenata nastojimo da uspostavimo kompoziciju elemenata zelenih površina prilagođavajući je korisnicima prostora.

Svakom projektu pristupamo sa najvećom pažnjom i prilagođavamo ga specifičnim zahtjevima klijenta, samog objekta i njegove namjene. Pri odabiru sadnog materijala vodimo računa o mikroklimatskim uslovima koji vladaju na datoj lokaciji, sve u cilju zadovoljenja želja klijenta koje će uz stručni odabir biljnih vrsta i drugih komponenti vrta dovesti do najboljeg rješenja, u estetskom i funkcionalnom smislu. Veličina parcele nije ograničavajući faktor, pa tako i parceli od nekoliko kvadratnih metara pristupamo sa najvećom pažnjom, koju uz kvalitetan odabir biljnih vrsta i drugih elemenata vrta pretvaramo u ugodan prostor.

Veći vrtovi pružaju veću slobodu projektantu, kako u odabiru građevinskih elemenata vrta, tako i u odabiru biljnih vrsta, no i tada se trudimo projektu pristupiti profesionalno, što se ogleda u odmjerenosti odabira svih elemenata vrta i izbjegavanju prenatrpanosti objekta, ističući atraktivnije dijelove vašeg vrta. Sve što Vas zanima vezano za kompjutersko projektovanje zelenih površina obratite nam se telefonom ili nam pišite i naši stručnjaci će Vam dati više informacija. Kod nas možete naručiti usluge sadnje sadnica, kompletnog uredjenja dvorišta i drugih zelenih površina.1165

Po pozivu dolazimo na adresu, procjenjujemo situaciju, zajedno sa Vama selektujemo biljke za sadnju i počinjemo sa radom. Vrlo brzo ćemo promijeniti lični opis Vašeg dvorišta i kao i svi naši kupci na kraju ćete biti zadovoljni i moći uživati u ljepoti novouređenog vrta.

Komentari

No Comments Yet!

Možete biti prvi koji će upisati komentar na ovu objavu

Odgovori

Nazad na početnu stranicu

nazad na vrh