• sistem kap po kap 3 – Copy
  • 3 – Copy (2) – Copy – Copy – Copy – Copy
  • Sistem-de-picurare-Soviaqua_6465672_1346325462
  • Sistem-de-picurare-Soviaqua_6465673_1346325462
  • Sistem-de-picurare-Soviaqua_6465671_1346325461
sistem kap po kap 3 – Copy3 – Copy (2) – Copy – Copy – Copy – CopySistem-de-picurare-Soviaqua_6465672_1346325462Sistem-de-picurare-Soviaqua_6465673_1346325462Sistem-de-picurare-Soviaqua_6465671_1346325461

SöviAqua

Sistem za navodnjavanje

Kategorija:

Dodatne informacije

Vrijedi za tržište

,

Zemlja proizvodnje

Direktna prodaja

Isporuka brzom poštom

Rok isporuke

Plaćanje

,

Opis proizvoda

Održavanjem optimalne vlažnosti zemljišta podstiče se bolji i brži rast Magične žive ograde, te se iz tih razloga preporučuje korištenje SöviAqua sistema za navodnjavanje.

Svi ovi proizvodi su isprobani, odnosno testirani u više zemalja i dokazali su se kao jako kvalitetni.

Net Green Agent s ponosom Vam predstavlja tri nova proizvoda na tržištu Bosne i Hercegovine, koji sve masovnije nalaze svoje mjesto u praktičnoj primjeni naših kupaca koji su odlučili da podignu zasade žive ograde, i ograde se prirodom.

Drugi proizvod koji Vam štedi Vaše vrijeme i novac u smislu potrošnje vode je specijalni sistem za navodnjavanje kap po kap koji na naše tržište dolazi pod zaštićenim brendomWonder hedge, što znači Magična živa ograda. Jednostavan je za instaliranje, a i praktičan je za korištenje, štedi vodu do 50% u odnosu na uobičajeni način zalivanja jer u ovom slučaju sva voda koju potrošimo je usmjerena tačno tamo gdje je potrebno biljci, tako da ne dolazimo u situaciju da nepotrebno rasipamo vodu, te da nam dolaze veći računi za plaćanje vode nego što je to potrebno, a samim tim postižemo najbolji efekat i zavidne rezultate u smislu brzine rasta biljke i održavanja vlažnosti zemljišta koji je prijeko potreban npr.: Magičnoj živoj ogradi da bi postigla brzinu rasta kako se prezentira na našim sajtovima, a to je tri metra za 2 godine. 

Ovaj sistem za navodnjavanje je dužine 10 metara i u jednom paketu, odnosno sistemu za navodnjavanje dođu svi potrebni nastavci za bilo koje prostorne oblike žive ograde tj. “T” nastavak, “I” nastavak i nastavak za zatvaranje sistema. 
Sistem se jednostavno navrne na česmu, pruži između sadnica žive ograde, zavrne se na kraju nastavak za zatvaranje sistema, i kada otvorimo česmu na pola bara i napunimo sistem vodom, on na svoje otvore koji su raspoređeni na svakih 10cm počinje puštati vodu “kap po kap” i na taj način racionalno zaljevamo naše biljke i tako postižemo dobar uspjeh i uštedu vode jer sva voda koja isteče odlazi direktno do korijenovog sistema koji naravno upija tu vodu i na taj način biljka raste, a mi dobijamo nove i nove centimetre visine biljke. Sva detaljna uputstva za sve naše proizvode će Vam stići na adresu zajedno s naručenim proizvodima. 

Detaljno o SöviAqua

Za učinkovit rast biljki neophodna je svjetlost, vlažnost tla i hranjive tvari. Ako jedno od pomenutih nije prisutno biljke u našem vrtu ponekad mogu čak i uginuti.
SöviTex prostirka nudi optimalnu pomoć na stvaranju učinkovitog balansa vode ili vlažnosti, ali ako tražite 100% efekat trebali biste koristiti i slijedeći proizvod pod nazivom SöviAqua sistem navodnjavanja “KAP PO KAP” koji je kvalitetniji od drugih i specijalno je napravljen za žive ograde.
Elementi sistema za navodnjavanje SöviAqua razvijeni su tako da pridonosi još bržem rastu naše žive ograde.

Plastične cijevi imaju 1 procjep svakih 10cm dugog crijeva koji čini sistem zajedo sa njegovim nastavcima. Za ovaj sistem ne treba centralni vodni sistem budući da počinje pri pritisku od 0,4 – 0,5 BAR – npr. sistem rezervoara površinske vode je odličan za zalivanje ovim sistemom te ne mora biti odignut naknadno iznad površine zemlje. SöviAqua sistem kap po kap baš kao i SöviTex prostirka su od 10m dužine i dovoljni su za 10m živice.

SöviAqua Paket uključuje:
10m crijeva za navodnjavanje
1 priključak za spajanje na standardne cijevi u vrtu (na česmu/slavinu)
jedan kraj za zatvaranje sistema
1 spojni dio za spajanje s više cijevi za navodnjavanje SöviAqua ako je to potrebno

Priključak – Ovaj element može spojiti dva crijeva za navodnjavanje zajedno. Ne postoji vanjska stezaljka crijeva i nije potrebna kao kod drugih sistema kap po kap.
Montaža – Ovaj element se može montirati bilo na crijevo za polijevanje i navodnjavanje crijeva bez vanjske stezaljke crijeva.
Rep – Ovaj dio služi za zatvaranje crijeva za navodnjavanje i također ne zahtjeva vanjsku stezaljku crijeva.

Cijena: 9,80KM/paket (1 paket je dovoljan za navodnjavanje 10 m žive ograde)

 

Imate pitanja u vezi s ovom sadnicom?
[sabai path=”/diskusije/pitanje”]

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SöviAqua”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nazad na početnu stranicu

nazad na vrh