nazad na Početnu stranicu

Istarski lješnjak

  • 1517ljesnik7
1517ljesnik7

Istarski lješnjak

Jezgrasto voće

Za više informacija posjetite stranicu: Lješnjak

Opis proizvoda

Za više informacija posjetite stranicu: Lješnjak


Sadnice koje uvozimo odvojeno u Bosnu i Hercegovinu i Republiku Hrvatsku su iznimne kvalitete s dobro razvijenim korijenom, pripremljene za plantažni uzgoj. Radi se o sadnicama proizvedenim iz sjemena tzv. “običnom istarskom lješnjaku”. Nudimo dvogodišnje i trogodišnje sadnice tj. 30-50cm i 50+cm.

Sadnice dolaze upakovane u svežnjevima od po 50 komada golog korijena i s vlagom. Korijen je upakovan u PVC vrećicu, a svežanj s PVC vrećicom ponovo u kartonsku ambalažu koja je perforirana (izbušena) od polovine ka gore. Sadnice posjeduju za tržište RH evropsku biljnu putovnicu, a za tržište BiH uvjerenje o kvaliteti iz zemlje porijekla, fitosanitarni certifikat od fitosanitarne inspekcije s graničnog prijelaza gdje uvozimo i izvještaj o kvaliteti voćnog sadnog materijala i ukrasnog bilja.

Isporuku radimo obično dva puta godišnje, i to na jesen u toku 10. mjeseca i na proljeće u trećem mjesecu.
U Republici Hrvatskoj naše sadnice isporučuje/dostavlja kurirska služba GLS, a u Bosni i Hercegovini brza pošta EuroExpress.

Uz sadnice šaljemo pisma za pripremu sadnje, a nadalje nakon isporuke šaljemo ostale stručne savjete u cilju boljih rezultata naših kupaca na e-mail adresu.

Cijena sadnica uvijek ovisi o naručenoj količini, starosti sadnica i mjestu/državi isporuke, te cijene uvijek dajemo na upit putem e-maila ili telefona.

Za više informacija posjetite stranicu: Lješnik

Imate pitanja u vezi s ovom sadnicom?
[sabai path=”/diskusije/pitanje”]

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Istarski lješnjak”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nazad na početnu stranicu

nazad na vrh